Dagens efterrätt

Det fick bli mjölkprotein och glutenfri kladdkaka, mjölkfri vaniljglass med hallon. Mums! Lunchen var en typisk sill-lunch med potatis och allt där till. Så det var inget märkvärdigt sådär. Men gott var det. Nu är snart påsken över och ledigheten slut för den här ggn. Imorgon bitti vankas de jobb igen 8-16. Så ska passa på och ha en film kväll med min älskade sambo. Om han ej somnar. :P Brukar vara så tyvärr.
 


Nu har verkligen det vart "vår" väder på förmiddagarna, dvs att våran entre och tomt är en ända stor lerhög. Så fort man vart ute med hundarna så ser man deras leriga tass avtryck på golven. =( 
Men jag är ändå tacksam över att vädret är påväg att vända (hoppas). Vi vill ju ha sommar och sol och koskit i hagen. ;)





Påsklunch

Nu är det bara att invänta lunchgästerna. Jag är super hungrig och det hoppas jag att dom är också. ;)


Trött är baraförnamnet

Leo som är riktigt hemskt morgonpigg, brukar gå upp vid 5. Och som alla säkert redan vet ska man dra fram kl en timma. Då bestämde han sej för att kl 4 (kl 5) skulle han minsann upp. Nä fy f*n. Jag är så himla trött efter denna jobbar vecka. Skulle behöva sova minst 2 dagar i sträck känns det som.

Idag kommer min pappa m fam hit på påsklunch. Så vi ska äta sill, ägg, lax osv. :) blir nog trevligt.

En trött mamma


Bettan

Bilen blev ren idag ialf :)


iPad mini

Hämtade ut paddan i fredagskväll. Har en mycket nöjd son där hemma. Han vill spela spela spela ;)

Det lyser verkligen i han. Jag själv tycker att den vart lagom. Precis så man får plats med den i handväskan.


Långfredag

Den kommer spenderas hos min mamma med familjen. äta påskmat och umgås. Sen ska jag jobba 16-08.

Vad gör ni idag?


Mys stund

Har guld i mun. Är det inte så man säger ;)


Besviken

Som jag berättade igår så hade jag beställt en ipad. Fick veta idag då min vän som beställt samma hämtat ut sin att det var en ipad mini. Jag undrar ju såklart vad de är för skillnad. Sen storleksskillnad. Blev jätte besviken och känner mej lite lurad och vet inte riktigt om jag ska hämta ut den om det är en jätte liten ipad. Förstår inte varför säljaren inte sa att det var en ipad mini. Eftersom jag har en iphone 5:a så vill jag inte ha en padda som är lika liten om ni förstår vad jag menar. Finns de någon kunnig som kan förklara lite. 
Här är skillnaden om man ser iphone, ipad mini och ipad bredvid varandra (bilden är lånad genom google)
 

Vad tycker ni? Är det värt 295 kr/mån i 24 mån med fri surf?
 
 

Shopping

Åkte iväg till Skärholmen idag på fm. Skulle bara köpa ett par nya mjukisbyxor till jobbet. Men tror ni att jag kunde hålla det? Icke.
Kommer hem både med en iPad och nya kläder till mej och familjen. Opps.

Kört en kär vän till affären för hon skulle stor handla lite.
Nu är jag på jobbet. Går av imorgon bitti. Ska bli jätte skönt att få en lugn torsdag :) och dessutom få sova med familjen.

Snart är jag redo för att fira påsk. :) liljorna har blivit så fina där hemma. Påskgodiset är inhandlat och jag är ledig lördag och söndag. Yeay.
Hur firar ni påsk?

 


Påskliljor


Jobb

Skulle egentligen vara ledig idag efter att jag gick av i morse men fick hoppa in igen.

Har lunchat idag med min kusin och en kompis. Även hunnit med en sväng till mångfaldenshus och xl bygg. Hunnit storhandlat på Ica maxi. Puh...

Idag på förmiddagen så fick jag se att mina påskliljor som jag satte ut i kruka hade börjat blomma :D det börjar bli vååår!
Inte bara fördelar med att våren kommer. Dvs att isen och snön smälter och vi får in 1 kg grus i våran hall och i huset. Blää.. Men de är ju bara ett tag. Sen blir de plattsättning. Det underlättar ju lite ;)


Påskpynt


Lite shopping


Idag har jag vart effektiv (like always of course)
Hunnit besiktiga bilen ( som blev underkänd) typiskt! Hoppas karln kan fixa de snart.
Har vart på plantagen och handlat påskris och lite påskliljor. Vart och handlat nya gardiner till sovrummet. Gillade dom jag hade innan men gillade inte att det var så mkt insyn till vårt sovrum. ;)

Har även lunchat med min bästa barndoms vän. Vi har hållt ihop i vårt och torrt sen vi var runt 5 års åldern. :D
Promenad på ca 45 min med min kusin. Dessutom har jag hunnit påskpyntat och planterat ut påskliljor i en stor kruka som på dagarna ska pryda vår entré. Men på natten får dom komma in så dom stackarna inte dör. ;)

Nu sitter jag på jobbet. Den ni ;) jag sa ju att jag var effektiv. Haha

Slänger in en bild på våra nya gardiner. 

 

 

 


Jobbat

Helgen har i princip vart jobb. Var iofs på kalas igår kväll. Trevligt.

Är på jobbet nu med. Går av kl 16 i em. Sambon ska fixa vår ena bil när jag slutar. Sista minuten som vanligt när de gäller oss. Har besiktning i morgon bitti så de måste fixas. Nya bromsklossar ska på och lampa måste bytas. Usch bilar är så dyra i drift. Inga pengar man vill lägga men man måste ju ha dom tyvärr.

Efter jag besiktigat bilen imorgon och innan jobbet tänkte jag börja påskpynta hemma. Sätta upp lite ris osv. :)
Mysigt. Hur pyntar ni hemma? Mycket kycklingar? Ris? Färgglatt?
Slänger upp ngn bild på vårt pynt när jag satt upp de. :D

Fredagsmys med Leo (bilden tagen i fredags förståds)


Osocial

Kvällen har gått i migränens tecken. Trots medicin och ta de lugnt så ville den ej ge sej.
Somnade på soffan vid 19 och vaknade nu vid 23. Great? Nja...

Upp och jobba imorgon bitti. Sen direkt efter jobbet sticka iväg till Värmdö för att besöka sambons bror där hans barn fyller år. Kommer vara en hektiskt dag.

Söndag är de också jobb så måste orka med de också.

Vad gör ni i helgen?


Jobbig dag

Många tårar föll idag. Av lättnad för att han slipper lida. Av stor sorg över att se hur min mormor blivit ensam och svag. Av saknad för att aldrig mer kunna se, höra eller röra vid min älskade morfar.

Sov så gott, för evigt i våra hjärtan.


Köpt ny bok

Köpte nya böcker idag, som mina vänner tjatat på mej att jag ska läsa dom. Så nu tog jag tag i saken. Har läst dom första 3 kapitlen. Någon annan som läst 50 nyanser av honom?

Ikväll ska jag hjälpa min mamma mfl att fixa inför begravningen som äger rum imorgon. (min morfars begravning)
Kommer vara sååå jobbig dag imorgon. Usch.

Om en stund tänkte jag börja fixa middagen. Det blir lax i ugnen, potatis och rom-rödlöks sås. Vad äter ni idag?



Mysigt

Ropade på Chanel tidigare idag när vi skulle ut. Hittade henne såhär. Hon ville inte följa med. Mysigare under mattes täcke :D


Fullt ös medvetslös

Hämtade upp min kompis imorse och åkte upp till Ikea till de öppnade vid 10.
Köpte ny skohylla, sängskydd (så inte leo ramlar ur sen när vi monterat upp den) och lite annat smått.
Tog en lunch och sen vidare till Willys då min kompis skulle storhandla. Våran Ford rymde allt ;) tror vi kom upp i ca 10 påsar och lite andra lösa saker.

Nu är de jobbet dom gäller fram till 8 imorgon bitti. Vad gör ni?


Barnen röjer

Barnen är lediga idag så vi bestämde oss för att åka hem till min kompis i södertälje. Barnen röjer, lunchen är intagen, hundarna blir jagade och jag som mamma är helt slut. Men roligt har dom. :) då kan man vara nöjd trots tunga ögonlock.

Tack alla ni som skrivit och tyckt till om färgen på huset, på instagram, Facebook och här på bloggen. Ikväll ska jag och sambon bestämma oss. Meddelar hur de blir senare.


Återigen

Så snöar det :( vem har önskat mera? Inte jag. Fy ge mej vår.

Sitter hemma och tittar på Ullared. Man blir ju såå sugen på att åka igen.


Husfärg

Nu får ni gärna tycka till.. Vilken färg röstar ni för. Den vita ni ser heter vind och den kommer sitta på knutarna, det är redan bestämt. Men vilken av dom andra tre tycker ni blir snyggast på huset?


Klockan slår snart 00

Jag borde sova för länge sen. Men jag har vart hos min kusin och tittat på film. Jag har fått välja 2 ggr i rad. Fel beslut båda gångerna. Idag såg vi "du gör mig galen". Inte skit dålig men inte skit bra heller.

Ska nu försöka somna trotts två snarkande killar i sängen. (Sambon och Wille)

Natti natti!


Lediga söndag

Känns underbart att vakna upp hemma och veta att man är ledig :)

Har hunnit dammsuga och klippt äldsta sonen. Sommarfrissa blev de. Orkade inte hålla på med saxen då jag ska klippa sambon också om en stund och han vill bara bli klippt med sax.

Vid 12 kommer sambons kompis med flickvän över på en fika. Dom ska även hämta vår gamla tvbänk skönt att slippa ha den i vardagsrummet. ;)
Ev kommer Lucas syster m familj över på en fika lite senare också. Vi får se. Om vi inte skulle åka och köpa färgen till huset. Har egentligen Ingen plats för 15 burkar färg men vi vill ju ha den hemma utifall våren tänker komma med raket fart. Tvivlar starkt på de men ändå. Modernatur har chockat mej förut.

Här har ni bild på en nyklippt William


Pigelin

Kom hem i morse och fick syn på en pigg Leo. Så himla underbart. Skönt att han efter 1 veckas sjukdom så är han sej själv igen. :)

Köket är i stortsett klart. Någon list som ska köpas men det är en liten bagatell om man jämför i det stora hela. Här har ni resultatet. Vad tycker ni?


Jobbar

Går av om 1 1/2 h. Är inte Leo bättre så åker vi in till astrid Lindgrens barnakut nästan på en gång. Man vill bara att han ska bli bra. :(

Igår fogade vi runt alla plattor. Tänkte sätta fast silikon idag. Får se om tiden finns el hur vi gör.
Tanken är att vi ska ha middag ikväll och min pappa ska komma över. Hoppas de funkar. Beroende på Leos mående. Vabbruari är ju faktiskt slut så de borde sjukdomarna oxå vara tycker jag!

Vad gör ni idag?


Min lillfis blir inte bättre :(


Lite bilder


Kakel

Idag har jag kaklat köket. Iprincip helt själv. Sambon är fortf dålig så jag tog saken i egna händer. För att vara första gången så är jag nöjd. Tar fogning och silikon imorgon när jag lämnat äldsta sonen på dagis.

Har inte gjort så mycket mer än kaklat och servat sjuklingarna här hemma. Men kaklingen tog 5 h i det stora hela. Så det kommer garanterat kännas i kroppen imorgon ;)

Här har ni en smyg titt på kaklet


Kära morfar

Du är så saknad


Frusen och trött

Sjukstugan här hemma fortsätter. Sambon ligger med 39 grader. Lillfisen Leo har inte någon feber men äter jätte dåligt fortf. Och magen vill inte återställa sej. :( det är bara jag och William som håller oss någelunda friska. Peppar peppar!

Jag gick som sagt av i morse. Hade sån där kristallrubbning så jag var yr och helt kallsvettig. Aldrig fått så förut, men usch det var läskigt. Men såfort jag körde bilen kändes de bättre.
Lämnade Wille till dagis och åkte hem och sov några timmar. Åkte iväg på eftermiddagen och köpte kakellim och fog. Så imorgon är tanken att jag ska ta tag i det. Beroende på hur övriga i familjen mår.
Nu på kvällen fixade jag dit spottarna under barnens hyllor. Behöver dock köpa sladdgömmare så man slipper se dom fula sladdarna ;)
Men funktionen är ju den samma.

Imorgon har Leo tid för vaccination (igen). beroende på hur han mår, får vi kanske skjuta upp den för 8:de gången. Ja ni läste rätt, 8:de. Varenda gång har de vart sjukdom el dyl.. :( hoppas på en pigg och glad kille imorgon. Det är ju som sagt min lediga dag också så man önskar ju att man kunde få hitta på något som barnen tycker om.

Här kommer en bild på Williams hylla


Sjuka barn

Det är det värsta som finns. Jag sitter på jobbet och min lilla fis är sååå dålig där hemma. Usch det gör så ont i mamma hjärtat. Hoppas verkligen han är bättre tills imorgon. Jag vill inte se han såhär. Att man kan bli så dålig av att ha fått i sej mjölk. :( stackaren.

Nog med tråkigheter.
Som ni läste här innan så är tvbänken fixad och på plats. Båda hyllorna i barnens rum är uppe. Kort kommer inom kort.
Åkte iväg till tidigare idag till Coop och Apoteket (för att få komma hemifrån lite) på Coop köpte jag en toalettrulle-hållare som är fristående på golvet. (Vi vill undvika hål i väggen). Hade tittat på den på k-rauta men där var den 200 kr dyrare. Så jag slog till och köpte den på Coop. Man får ju inte vara dum ;)
Även lite Alvedon och vätskeersättning fick följa med hem.

Nu sitter jag på jobbet. Sitter och tänker. Gruvar mej över den 22 mars då vi ska på begravning. Min morfars begravning. Usch vad jobbigt! Men man får tänka på de positiva att han slipper lida och göra dagen till något fint. Men många tårar kommer de bli :(


Ny tv-bänk

Här kommer en bild på vår nya tvbänk. Tog lite tid innan allt kom på plats. Jag är super nöjd. Den svalde alla filmer + Xbox spel, alla konsoler, sladdar och de man inte vill ska synas. Underbart. :)

Vad tycker ni?


Stress

Har stressat sedan jag vaknade imorse.

Lilleman är fortfarande dålig med hög feber. :( men nu är det inte från munnen de kommer, bara från baken. Jag hoppas verkligen har mår bättre imorgon.

Jag har vart och gjort ärenden hela dagen med svärmor. Handlat och sjukhus besök, åkte vid 9.45 och kom hem 15.15. Puh.. Sen skulle jag vara på jobbet till 16. Är helt slut i kroppen och huvudet. Men bara att kämpa på.

Går av jobbet imorgon bitti.. Har en del jag vill hinna med imorgon fm innan jobbet kallar igen kl 16.
Dels vill jag fixa med nya tv-bänken (som dragit ut på tiden) så den kommer på plats. Sen vill jag få upp Williams hylla i hans rum. Då kan jag packa upp hans sista kartong med dop saker.

Vad har ni gjort idag?


Har du missat?

Denna serie så har du missat nå bra. Sitter här hemma och hela familjen sover. Lite läskigt, men älskar spänningen!


Söndag

Dagen har vart upp och ner. Leo verkar ha fått influensan. Vilket har resulterat i kräkningar, diarré och feber. Min stackars kille :((

Vi har haft fika idag på förmiddagen. Vi blev några stycken. Mycket trevligt! Fick fina gåvor. Tusen tack alla.

Nu på kvällen har jag målat och fixat hyllorna jag pratade om. Såsnart äldsta killen lagt sej ska vi fixa med nya tv-bänken. Ser framför mej ett bra resultat :D

Lite bilder på mitt arbete och på en fin ljuslykta jag fick idag.


Tårtbak

Gjorde hemmagjorda tårtor dagen i ära.


Loreen

Tittar på melodifestivalen på jobbet. Så kommer kvinnan med den härligaste rösten in och sjunger ihop med personer med funktionshinder. Fy mitt hjärta smälte. Vilket fint framträdande. :)

Tycker ni oxå de? :)


Mc donas

Så sa min 4åring när jag frågade vad vi skulle äta till lunch tidigare idag. För er som inte förstod så betyder det mc donalds. ;)

Idag köpte vi ny tvmöbel, en vit med bra förvaring för filmer och alla dessa apparater vi har hemma. Bort bort bort ;) gillar inte alls när allt syns. Så imorgon när jag slutat så ska vi sätta upp den. Måste nu sälja våran gamla i ek. Om ngn är intresserad så hojta.
Har även vart iväg och köpt obehandlade vägghyllor som jag ska måla till respektive barnrum. Vi ska ha dopgåvor och lite små saker på. Dom ska sitta över sängarna. Sen sätta spottar under så vi har bra belysning när vi ska läsa godnatt sagorna. Självklart ska jag visa er så snart jag börjat med projektet.

Jag är på jobbet och går av 8 imorgon bitti. Då blir de att åka och handla på en gång, får gäster vid 12 snåret. Lite födelsedags firande. Så här ska det bakas tårta ;) nam nam.

Ska ni se mellon ikväll? Jag ska försöka om de går. Vilka håller ni på? Jag kan inte bestämma mej. :/
Hoppas ni får en mysig lördag kväll alla Goa läsare!

Här har ni min William som ville bli målad som spiderman på "mc donas"


Kalasat

Idag blev jag återigen intervjuad av chefen på tidningen Vårt nya hus. Lite bilder togs på barnens rum.

Flängt lite på stan har jag gjort oxå.

Hembjudna till min pappa var vi idag på kvällen. Det bjöds på oxfilé med potatisgratäng och gorgonzolasås. Jummi! Och efterrätt vaniljpannakotta med hallon till. Behöver jag berätta att jag blev mätt? ;)
Pappa hade även vart inne hos min farbrors fru som jobbar i guldsmedsbutik och köpt ett jätte fint armband. Super söt och ändå tuff på samma gång. :)

Barnen somnade i bilen påväg hem. Och dom fortsatte sova även när vi bar in dom i respektive säng. Jag har sån huvudvärk så det blir nog sängen för mej med. Jobba imorgon igen.

Vad tycker ni om armbandet jag fick?


Tattuering

Sambon kom hem vid halv tolv igår kväll. Och här en bild på resultatet

Lite svullet men de blev fint :)


Födelsedagen

Min födelsedag har gått stup i ett, i stort sett hela dagen.

Började med att jag gick av imorse kl 8. Åkte hem fort för att hinna duscha innan dom som skulle komma och installera vårt hemlarm. Tror ni jag hann?
Icke, dom kom efter 5 minuter. Så jag fick stressa med dusch och lunch innan jag skulle åka iväg igen. Skulle till Farsta (jobbets huvudkontor) och gå på möte.
Mötet gick bra ialf. Skyndade in på Ica innan jag åkte hem igen.
Hem och lagade mat. Hann med ett glas vin ;)
När jag höll på att bada barnen så knackade det på dörren. Där stod min kusin och hennes son. Dom hade stått och gjort smörgåstårta till mej. Åh det är ju så man blir tårögd. :) så himla fint gjort.



Nu sover barnen och karln ska snart åka och tatuera sej. Mohahaha.. Lite smärta ska han allt få utstå ;)


25

Det sägs att jag fyller 25 år idag. Stoppa tiden någon! Jag vill inte bli äldre nu. ;)


Uterum

Fick hem ett reklamblad idag i brevlådan. Det var om uterum. Som jag berättat förut så ska vi bygga altan i vår. Och jag vill så gärna ha ett uterum som går ihop med altanen. då blir ju en del inglasad och då kan man få njuta av att vara "ute" fast det regnar och så... Ni vet vad jag menar.
Tänk en sommarkväll när man grillat och vart ute i solen hela dagen, temperaturen sjunker lite och myggen smyger sej på. Perfekt att kunna sitta i uterummet med ett glas vin och bara se ut över tomten :) åh!
Någon som har ett uterum som är inglasad? Hur byggde ni? Några tips? Måste man ansöka bygglov på uterum?

När jag tänker mej uterummet jag vill ha så vill jag att man har det placerat så man kommer in i uterummet när man går ut från altandörren från v-rummet. Sen att det går en dörr från uterummet till altanen. :) visst låter de bra?

Tidigare idag lunchade jag med en killkompis. Vi pratade mycket hus (då han och hans tjej oxå letar hus/radhus) sen har jag och kusinen tagit en promenix med mina hundar. Som efter promenaden var sååå smutsiga hehe.
Nu är jag på jobbet. Jobbar till kl 8 imorgon bitti. Sen imorgon kl 8,30 kommer larmkillarna och installerar vårt hemlarm.
Vi ska ha larm från verisure. Vi tog deras största larmpaket, så nu ska vi känna oss trygga :)

Nu blir de jobba vidare. Ciao

Jag och min äldsta pojke <3


Bra köp

Tänkte återigen nämna våran förvarings stege som vi har i badrummet. Värd varenda krona. Skönt att slippa hål el märken av tejp osv..

Den ser ju dessutom bra ut. Visst?


Ögonen skriker

Efter sömn. Jag är jättttte trött. :( usch vad det är tråkigt. Har båda barnen hemma. Vi ska åka och luncha med en vän. Hoppas jag kommer igång under dagen. För att gå omkring som en zombie är inte roligt!

Vad gör ni idag?


1:a sidan

Såg nu på kvällskvisten att vi är ju med på Ä-hus första sida. =)
Vad roligt hehe.. Om du också vill se så gå in HÄR

Husfärg

Idag har jag och sambon skrivit på hos banken och fixat vårat bygglån till ett bolån. YEAY!
Så nu är det ordning och reda, dock inte pengar på fredag men you now what I mean ;)
Känns jääääätttte skönt! Men lånet delade vi upp i 4 lån ialf. Kändes bra. =)
 
Vi har även vart på k-rauta och kollat på alternativ till förråd/bod. Har ev hittat en för runt 12 000 kr för 9,1 kvm. Är det ett rimligt pris? Det är en bod med ett litet fönster och en vanlig förrådsdörr.
Liknande denna fast den har ett litet fönster på 30x30 cm på sidan ;)

Sen hoppas vi såklart att alla våra kartonger och saker som vi ska ha ska få plats där inne också ;) Som ni ser på bilden här så är det inte någon ordning i vårat garage och vi vill gärna ha ett förråd innan våran entreprenör ska börja gjuta plattan i garaget. för annars måste allt detta stå utanför 1 vecka. Inte så bra. Lite kaos om man säger så ;)



Har även vart inne på XL bygg här i nykvarn och pratat lite färg. Vi har räknat lite på hur många liter vi behöver för att kunna måla hus och garage. Hela 165 liter färg kommer troligtvis gå åt. Hjälp vad mycket. (detta är ju självklart med 2 strykningar) Måste även olja in enträt innan målning så det måste köpas olja också. Sen är de säkert många många som undrar vad det här kalaset kommer ligga på. Och änsålänge vill jag inte säga ngt för vi har ännu inte bestämmt oss om vi ska vara lite slöa och köra på Beckers easy där grundfärgen är blandad i färgen, eller om vi ska köra på Yunik som XL bygg personalen rekomenderade. Men då behöver man ju grundmåla först. Hm.. Är det någon som har något tips på vad vi ska göra eller vad ni rekomenderar?
 
Sambon har satt upp en tid för gaddning nästa vecka. Kommer bli jätte fint. =)

Nu ska vi bygga ihop williams "nya" säng. Ny för han men begagnad. Sen blir de hämta busungarna.



Mys

Efter en promenad på drygt 2 km i 8 minus var det skönt att komma in i värmen.
Barnen sover, filten är varm, ljusen är tända och snart börjar kontoret och Johan falk. Måste ju se falk filmen fast jag sett den X antal ggr. Joel kinnaman är en liten mumsbit ;)

Vad gör ni en kväll som denna?


Dagen efter fest

Så kallad baksmälla. Men både jag och sambon slapp den. Jihoo!

Jag vill återigen tacka alla som kom och firade mej igår. Synd att många var sjuka. Men vi hade mycket trevligt ändå :)

Tänkte slänga in en del bilder på huset. Har inte tagit i köket för vi ska kakla där. Sen ska jag fixa iordning i stora badrummet och i tvättstugan. Så de får också vänta ;)


Sov

Vaknade efter 2 h sömn av att ngn stod med såg utanför huset. Ingen höjdare att vakna till det ljudet. Fick se att det var entreprenören som fixade och skulle sätta fast alla stuprörs-slut.


Fullt upp

Som ni såg så gick min morfar bort igår kväll 82 år gammal. Jobbigt jobbigt. Livet går vidare om man lär sej leva och hantera sorgen.

Vi har duschat och ätit frukost här hemma. Om dryga halvtimmen ska vi börja bege oss mot dagis.
Sen ska jag åka och handla inför morgondagens bravader. Vi ska nämligen ha ett litet firande då jag fyller 25 nästa vecka och sen blir de inflyttningsfest i ett.

Jag ringde in och finn igår och frågade vart min tavla tagit vägen. Men dom trodde den skulle komma igår em eller idag. Ingen har ringt el ngt så jag hoppas att dom ringer idag på fm så jag kan få hämta den.

Jag börjar jobbet kl 16 och går av som vanligt kl 8 på lördagmorgonen :)
Längtar tills imorgon!

Gjorde naglar på mej igår. Vad tycks?


RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu