Kräftskiva


Curlingskor

Har letat och letat efter curlingkängor som har högt "skaft" över vaden men har inte lyckats hitta några under 1000 lappen. Så idag slog jag till och köpte ett par låga.
Har dock inte släppt tanken på att en dag hitta höga till vettigt pris ;)

Ikväll har jag målat färdigt garaget. Känns så himla skönt att de bara är vindskivorna på huset kvar. Vi ska hyra en ställning i helgen så vi når att måla det sista. Hela helgen kommer vara fullt ös som vanligt.

Fredag: handla kräftor + tillbehör, jobba 16-08

Lördag: 8 kommer hem, 10 hämta ställningen, 13 kalas av mina 2 syskon, 17-18 tiden ska vi ha kräftskiva.

Söndag: träffa svärmor och sätta upp de sist på hennes staket på tomten. Sen måla, måla, måla.

Så om allt flyter på så kommer huset vara färdig målat senast på måndag. Skönt! Trodde aldrig att de skulle ta sån tid men tro mej. Med två småbarn och sambon jobbar 7-16 vardagar och jag som jobbar 16-08 och varannan helg så får jag allt ge oss en klapp på axeln.

Nej nu skriker huvudet efter kudden. Vad trycker ni om mina nya skor?


Nytt soffbord

Nu har vi införskaffat oss nytt soffbord. Perfekt "databord" då vi har valt att inte ha ngt kontor osv.

Vad tycker ni? ( 2 in 1 ) mörka bilder dock




Vill ha till sovrummet


Stress

Helgen har vart fullspäckad. Kan dra helgen lite kortfattat. Innan vi måste åka igen.

Fredag: handlade presenter o köpte vinteroveraller till barnen på fm. gjorde akrylnaglar hos min kusin påkvällen.skit duktig :) bild kommer.

Lördag: Lucas hjälpte min pappa och flytta. Jag hade barnen och drog till min moster som hade 60 års firande. Kunde dock inte stanna så länge då jag skulle iväg och jobba 16-08.

Söndag: gick av vid 8. Åkte hem och fixade mej o barnen. Sen bar de iväg till Vårdinge ka där min kusin skulle konfirmera sej. Det var fika och smörgåstårta i Järna hos min moster efteråt.

Nu är vi precis hemkomna och har en vilopaus på 1 h. Ska vara hos lucas syster kl 17 och fira hennes dotter. Helt slut i hela kroppen.
Kommer vara sjukt trött imorgon. Då är det jobb igen.


Drömmer

Jag sitter och dagdrömmer om hur jag vill ha sovrummet. Hur sängen ska se ut etc..
Har hittat en sängstomme som jag har fallit för. Den passar så bra in på marintemat och sen gillar jag att de är en synlig fotgavel.

Men kan man ha hemnes byråer (ikea) tillsammans med denna säng? För jag ska ha den dubbla byrån från hemnes. Kommer dock byta ut knopparna till små ankareknoppar.

Vad tror ni om denna säng?


Sisådär 6 månader senare

Nu har jag bokat in slutbesiktning på tomten till den 9/9. Så får vi se hur de går.
Jag vet bara att jag är fruktansvärt trött på att jaga folk för att få något gjort. :(


Cirkus

Det har vart en riktig cirkus i mitt huvud sista tiden. Har haft fruktansvärt mycket att göra. Har jobbat och försökt hinna med allt runt omkring. Det är tjafs med entreprenören som tycker sej vara klar med vår tomt. Vilket det INTE är i vårt tycke. Vi har fått räkningar på att betala för en slutbesiktning på tomten som inte ens ägt rum. Ja you name it. Till er som läser min blogg och ska bygga hus där husleverantören kan stå som entreprenör. Kör på de så slipper ni detta dilemma som vi haft ända sen vi flyttade in.

Men igår kväll tog jag en paus från allt och drog med mej familjen på riktig cirkus. Trodde aldrig att yngsta sonen kunde sitta så still i 2 hela timmar. Båda barnen satt som ljus. tittade, skrattade och klappade händerna. Man blir så stolt att dom blivit så stora och duktiga.
Klappa djuren hann vi med också i pausen. Bjuder på lite bilder från kvällen.
Synd att jag inte kan lägga in videorna som jag spelade in.


Känslan

När man min inser att man glömt hemnycklarna hemma och sambon har åkt till jobbet.

Jaha blir att åka till Tullinge och hämta dom då. Typiskt!

Igår hade vi släkt träff hemma hos oss. Mina kusiner, min pappa, min lillasyster och min pappas tjej kom. Vi fikade och jag gosade med lilla Alwa 1 mån gammal. Min kusins lilla dotter.
Det var jätte trevligt, det händer så sällan så man får passa på och njuta av stunderna när alla ses samtidigt.

Snart kommer kollegan och byter av mej. Då blir de full fart mot Tullinge och hämta mina nycklar.


Lunch intag på mångfaldenshus

Mina grabbar <3


Kusinträff

Min kusin med familj från Luleå är nere och hälsar på denna helg. Jag har inte träffat dom på drygt 3 år så det är jätte roligt att äntligen få träffa dom.
Typiskt bara att jag jobbar så himla mycket nu. Men vi hann ses igår kväll en liten stund och nu ska vi snart åka och möta upp dom så ska vi åka och titta på hedlandet. William ska på kalas imorgon så vi behöver hitta present och regnställ till Leo.

Ska även försöka hinna titta lite på alla motorcyklar utanför oss då det är Mälaren runt idag :)

Kl 16 väntar jobbet igen.

Vad gör ni en helg som denna?


Sliter av mej håret

Ibland känns det som om jag skulle behöva klona mej. Just nu, inte bara en gång utan så att de fanns 5 Jenny.

Alldeles för mycket som snurrar i min skalle.


När sommar blir till höst

På mindre än 1 vecka har jag märkt att nu kan man inte lita på vädret. När utetemperaturen gått från 30-35 grader till 13 grader. Nu är verkligen hösten hör vilken dag som helst. 
Visst jag har ingenting emot hösten men den kom så plötsligt och så snabbt så man har inte hunnit förbereda sej. Jag har fortf massor jag vill göra innan snön kommer. Om man ska utgå från förra årets vinter när första snön redan kom i slutet oktober så har vi bara drygt 2 månader dit. Jag vill hinna åka till parken zoo med barnen, måla färdigt huset och sen är tanken att vi ska hinna plantera tujorna som idag är i krukor. Överlever dom vintern i krukor om vi inte hinner? Hm..
 
Idag har vart en riktigt hemma dag. Jag gick av 8 imorse som alla andra dagen denna vecka. Jag har tvättat två maskiner tvätt, plockat och röjt i barnens rum. Har även gjort rent båda toaletterna och i köket. Pjuu.. Snart väntar ett till 16 h pass. oj oj vad jag saknar mina barn. Såg föresten en film igår "jag saknar dig" heter den. En svensk film där det handlar om ett tvillingpar där den ena går bort i en bilolycka. 
Jag satt och böla som en tok och längtade ännu mer efter barnen. Det känns i hjärtat när man inte har träffat dom på 3 dagar. Men imorgon kl 14 får jag äntligen krama om dom små =)
 
När jag och sambon har köpt ny säng så kommer vi införskaffa nya sänglampor. Jag har hittat flera stycken som fallit mej i smaken. vad tycker ni om denna? Passar den som sänglampa eller blir de för mycket?
 
 
 
Nej nu blir de en sväng med hundarna, ska infinna mej på jobbet om sisådär 45 min.
Ciao
 
 

Då blir man less

När man suttit och skrivit på bloggen huur mycket som helst via telefonen och all text försvinner. Den känslan gör mej galen!

Skriver inte om allt men kan berätta lite kortfattat om hur mkt vi har kvar
och göra innan hösten och vintern kryper sej på.

Målningen har vi bara taknocken kvar typ. Problemet har inte vart att vi vart slöa utan att vi har getingbon på gavlarna. Och getingarna attackerar oss så fort vi kommer dit och ska börja måla. Vi har myggnät i takfot men inte längst ut på gavlarna där taket går ut. När dör getingar? Ska vi behöva tillkalla anticimex för att får måla 5 kvm? Gah!

Altanen är helt färdig och de känns så himla bra.

Är lite ute efter en ny säng. Är ganska trångt i vår 160 säng med 2 vuxna, 2 barn och 2 hundar. ;)
Någon som vill tipsa om ngn fin?
Funderar även på att sätta upp sånt där segeltak som man kan ha ute på altanen, fast jag vill ha den i sovrummet (typ sänghimmel). Och sätta spottar över så ljuset blir sådär mysigt. Vad tror ni om de? Vi som vill ha marin tema?


Olycksfågeln

I lördags när jag hade slutat så åt vi middag nästan direkt.
Efter maten fick barnen för sej att börja jag varandra runt runt inomhus.
Vi varnade båda barnen att snart skulle någon göra sej illa. Som vanligt har man rätt.
In till sovrummet jagar William in Leo som springer rakt in i vår ena malmbyrå där ena lådan står 2 cm längre ut än dom andra.
Börjar blöda och det var svårt att se hur djupt det var. Bestämmer oss för att ringa vårdguiden. Dom ber oss åka in direkt. Vilket vi gör.
Så nu är struttens ögonbryn igentejpat och plåstrat. Han var så duktig på sjukan.
2 år och säger inte ett ljud. Nu håller vi bara tummarna på att det läker fint i slutändan. Inga stora och fula ärr.


Fullt upp

Man vet att man lever när man inte sovit tillräckligt i en veckas tid. Känner mej mer död än levande faktiskt. Och jag brukar inte vara den som klagar över sömnbrist jämt men nu är de så.

Jag har vart ledig i 2 dagar och då passade vi på att ha grillmiddag i regnet (under taket) med våra 2 kompisar och deras 2 barn. Barnen var pigga och glada. Dom somnade inte förrän kl 23. Vi andra vid 4:15. Tiden sprang iväg och jag var mindre pigg igår efter 3 h sömn. Det straffar sej idag när jag skulle upp kl 6 och jobba. Men ack vad trevligt vi hade.

Fick en gåva av dom, en vattenpipa. :) så de rökte vi ute när barnen lagt sej. Det var länge sen sist.


Nageltillverkning

Idag på fm har jag vart hemma hos min äldsta bästa vän och gjort naglar på henne.

Nu är jag på jobbet. Har 2 hårda jobbveckor att ta mej igenom så vi får se hur mycket jag hinner jobba.

Bjuder på en bild på naglarna


Bröllop

Igår var vi på bröllopet som jag berättade om. Tänkte visa lite bilder. Det var en jätte fin och mysig ceremoni. Båda var så himla fina. Bröllopet var helt i min smak då det inte var stelt och tyst, utan tvärtom.


Juni juli augusti

Jag kan inte förstå hur fort tiden går. Det är redan augusti och min semester är slut på måndag. Får väl medge att de är lite ångest även fast jag gillar mitt jobb.
Att veta att de är 1 år kvar till nästa långledighet.

Igår på fm så letade vi efter kavaj, skjorta och finbyxor till sambon. Efter mkt om men hittade han ngt som föll han i smaken. Så nu är allt fixat inför bröllopet på lördag. Skönt.

Igår kväll målade jag lite på garaget. Dock inte så mkt som jag ville. Det blir mörkt så himla snabbt nu. Fasen att vi går mot mörkare tider. Man blir ju bara deprimerad.

Ska man dra till stranden idag tro?..

Bjuder på en liten bild på min fina karl


RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu