Husfärg

Idag har jag och sambon skrivit på hos banken och fixat vårat bygglån till ett bolån. YEAY!
Så nu är det ordning och reda, dock inte pengar på fredag men you now what I mean ;)
Känns jääääätttte skönt! Men lånet delade vi upp i 4 lån ialf. Kändes bra. =)
 
Vi har även vart på k-rauta och kollat på alternativ till förråd/bod. Har ev hittat en för runt 12 000 kr för 9,1 kvm. Är det ett rimligt pris? Det är en bod med ett litet fönster och en vanlig förrådsdörr.
Liknande denna fast den har ett litet fönster på 30x30 cm på sidan ;)

Sen hoppas vi såklart att alla våra kartonger och saker som vi ska ha ska få plats där inne också ;) Som ni ser på bilden här så är det inte någon ordning i vårat garage och vi vill gärna ha ett förråd innan våran entreprenör ska börja gjuta plattan i garaget. för annars måste allt detta stå utanför 1 vecka. Inte så bra. Lite kaos om man säger så ;)



Har även vart inne på XL bygg här i nykvarn och pratat lite färg. Vi har räknat lite på hur många liter vi behöver för att kunna måla hus och garage. Hela 165 liter färg kommer troligtvis gå åt. Hjälp vad mycket. (detta är ju självklart med 2 strykningar) Måste även olja in enträt innan målning så det måste köpas olja också. Sen är de säkert många många som undrar vad det här kalaset kommer ligga på. Och änsålänge vill jag inte säga ngt för vi har ännu inte bestämmt oss om vi ska vara lite slöa och köra på Beckers easy där grundfärgen är blandad i färgen, eller om vi ska köra på Yunik som XL bygg personalen rekomenderade. Men då behöver man ju grundmåla först. Hm.. Är det någon som har något tips på vad vi ska göra eller vad ni rekomenderar?
 
Sambon har satt upp en tid för gaddning nästa vecka. Kommer bli jätte fint. =)

Nu ska vi bygga ihop williams "nya" säng. Ny för han men begagnad. Sen blir de hämta busungarna.



Kommentarer
Postat av: Martin Carlsson

Hej!
Vi flyttade in i vårat älsvbyhus förra sommaren och trivs jättebra!

Jag har byggt en sån där bod! :) Köpte för runt 11000 + ca 4000 för takpapp på XL-Bygg (inkl frakt då vi bor jättenära).

Det tog ca 4 dagar att få upp det (två pers) men sen kom snön så jag hann inte måla... Eftersom trät är helt obehandlat så vintern satt sina spår med svartmögel mm... skall måla efter det har torkat upp och jag tror det kommer blir kanon! Det var relativt enkelt att bygga (har aldrig byggt något förut) :)

Mvh Martin

2013-03-06 @ 13:19:11
URL: http://www.tvillingliv.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu