Huset 16 dgr kvar :)

Var ute idag på förmiddagen i huset. Den ena svensken (snickaren) från älvsbyhus var där och gjorde dom små sista rycken så som att sätta igång vattnet, provtrycka vattnet, sätta övergångslisterna till varje rum osv.. Sen imorgon skulle dom packa ihop alla sina saker och bege sej hemåt. Dom kommer tillbaka den 3 feb då grannens hus kommer. :) 
 
Har äntligen fått tag i våran KA och han och sambon ska göra en liten förbesiktning imorgon kväll (jag jobbar) så vi har fixat barnvakt under tiden. Hoppas allt ser bra ut. Det tror jag nog ;)
 
Sotaren har vi kontaktat så den kommer på tisdag nästa vecka. Han/hon ska besikta våran fläkt och ventilation. Så vi kan använda den så fort vi flyttat in. 
 
Det ända vi inte har kontroll över nu är entreprenör snubben som vi ej får tag i. Han har fortf inte gjutit plattan till vårat garage och han har inte rullat ut plasten i grunden. Plasten måste på innan besiktningsmannen från kommunen kommer den 24 jan. Annars blir de inte godkänt att få flytta in, vore skönt om han kunde fixa de denna vecka så man kan släppa de ialf. 
 
Ska snart börja laga mat. Sen gå hem till min mormor som fyllde 84 igår. Hon börjar bli så skruttig nu så man vill passa på att ses innan de är för sent! 
 
Vad tycker ni om övergången på det golvet vi har köpt och de bruna vi köper av ä-hus? Visst blev de snyggt?
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu