Hann bara hälften (gnäll inlägg)

Vi hade så mycket inplanerat idag men vi hann bara hälften. Hatar när det är så. Man vill så mycket men man är ju bara en människa med 2 ben och 2 armar. Man måste ju hinna ta de lugnt oxå, men de hann vi inte heller.

Har ialf rensat min garderob på kläder. Packat ner dom i säckar. Vissa ska säljas och mkt ska skänkas bort. Någon i strl M och L som vill köpa mammakläder? Hojta, har 2 st kassar.

Hann med besök till huset. Skulle prata med han som gör grunden. Ursäkta uttrycket men vilken pappskalle. Vi känner oss lite lurade. När vi köpte tomten pracka dom vi köpte tomten av, dom sa att dom har gjort alla grunder i området så vi litade på dom och skrev kontrakt på de samtidigt som vi skrev på för tomten. Vi viste inte att älvsbyhus gjorde grunderna oxå. men Vi hade skrivit på att entreprenören skulle tidigast börja 1 okt och senast 1 dec. När börjar han? Jo 28 nov. Kände redan då att de kunde bli tajt med tid. Men vi litade på han att 2 v skulle allt ta sa han. Fine tänkte vi. Och nu står vi här. Tomten runt om huset är i dalar, jord och sten högar överallt. T.om. Älvsbyhus killarna hade svårt att få upp ställningarna runt huset eftersom de låg frusna jordhögar överallt. När huset skulle komma var ena entré stolpen sned (den är de fortf) det måste han fixa. Sen nu frågade vi varför han ej börjat gjuta vårat garage. Får till svar, det får vi göra i vår när kärlen försvunnit el om ni bygger innetak på garaget och stoppar in fläktar så kärlen släpper fortare. Öh tänkte jag och sambon. Snubben har fått sen 1 okt på sej att gjuta plattan. Så nu ska det ligga på oss att de blir gjort? Annars får vi vänta till april typ? Nä usch inte okej. Inte vill vi flytta in och behöva förvara alla våra saker i huset, allt i från motorcykel, cyklar, kartonger osv. Det vill man ju inte låta stå ute heller.

Den där Ka:n vi har valt verkar inte heller komma ut och titta på ngt. Han har inte vart där ute sen innan huset blev på plats. Va fasiken är det som händer? Jag är redan stressad som det är. Gaah!

Älvsbyhus jobbarna kan man ju verkligen lita på ialf. Tur är väl de. InneTaket är lagt och nu väntas de golv, lister och tapetsering. :) förväntans fulla är vi. Nu gäller de att allt flyter på. Vi får börja jaga dom som ska fixa resterande.

Tog lite bilder på högarna runt huset och sen kort på taket


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu