15 timmar

Nu börjar pirret kännas i magen. Bara några timmar kvar till slutbesiktningen av vårat hus! Längtar!

Har packat jätte mycket idag. Mycket kläder har åkt ner i svarta sopsäckar. Packat en del kartonger också. Börjar kännas riktigt tomt i lägenheten.
Det som är så sjukt är att man packar i månader för att sakerna ska åka 6 kilometer och sen packas upp. Kommer aldrig vilja flytta igen. :P

Körde en kompis och hennes dotter till södertälje för lite shopping. Hann med 1 affär innan personalen på Williams avdl ringde och bad mej komma dit. Wille hade lyckats trycka upp massa tejp i näsan och ville inte snyta sej då de gjorde så ont. Så in i bilen med oss, när vi hade kommit fram till Nykvarn igen ringer dom och säger att dom efter mkt om och men fått ut tejpen. Han ville inte hem då han var pigg och glad igen. Så vi åkte och åt lunch.
Tog en fika och jag fick se deras nya STORA soffa. Super fin. Avis!

Nu är jag på jobbet och slutar kl 7.20 imorgon (egentligen slutar jag 8, men fick gå tidigare) för imorgon bitti kl 8 är besiktningen. Då ska vi möta upp våran KA, en från kommunen och en från älvsbyhus. Hoppas att allt är i sin ordning så vi kan få alla nycklar och flyttlasset kan gå på lördag morgon ;)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu