AIK-SFC

Vart på fotboll nu på em/kvällen. Matchen slutade 0-0. Mycket folk och mycket ståhej såklart. Ca 43 000 personer var på matchen.
Här kommer några mäktiga bilder. Dock inte lika bra som i verkligheten.


Kommentarer
Postat av: Sara 20år mamma till J&M

Hej!
Jag hittade in till din blogg via älvsbyhus hemsida. Jag och min man är så sugen på att bygga hus men vi har några frågetecken, tänkte om du kanske har nått svar på det. I ett sånt där hus, vad hamnar man på för månadskostnader? med lån och allt det där. Sen tänkte jag kolla hur lång tid det tog tills ni fick flytta in? Du behöver absolut inte svara om du inte vill. Men tack på förhand :)

Svar: Hej. Vad roligt att ni tittade in. Jag ska försöka svara så gott det går.Det är svårt att svara exakt vilken månadskostnad vi har. Men ungefär 10 000 kr i räntor och amortering/månad och vi har lån på ca 2,4 milj. Sen har vi ju andra räkningar som man får räkna med, så som samfällighets avgf, sophämtning, el osv. Och de kan jag inte svara på vad de ligger på då de är olika från län till län och sen kommun till kommun. Men jag rekommenderar att ni tar kontakt med en kontaktperson från ä-hus som har hand om ert län. Då kan ni be om att få en mer utförlig kalkyl specifikt där ni bor.
Ang hur lång tid de tog så tycker jag att de gick jätte fort. Vi skrev på papper på tomten i juli 2012. I början på nov började dom med grundarbetet och huset kom på lucia (13/12) och vi fick flytta in 26/1 2013. Så svaret på frågan är ca 6 månader om allt rullar på som det oftast brukar :)
Med vänlig hälsning, jenny
Jenny Mangs Loftén

2013-04-08 @ 16:51:32
URL: http://saraelinmarie.blogg.se
Postat av: Sara 20år mamma till J&M

Hej igen!
Tack för ditt svar. Det är mycket funderingar man har kring allt :) Ja ska nog kontakta dom och se vad dom säger.

2013-04-08 @ 22:23:27
URL: http://saraelinmarie.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu