Fullt upp

Idag när slutade fick man frukost severad på en gång. Lyx =) 
 
Sambon är och har vart iväg hela förmiddagen och fixat våran bil som strulat en del. Vi vill fixa de innan de blir snö och vi flyttar. Det är själva hjulet back som blir varmt när man kör, och när man kör så skakar bilen lite granna. Så han skulle ta reda på vad felet är. 
 
Jag, barnen och hundarna tog en långpromenix och avslutade det med att sparka boll ute på gården. Nu är vi inne igen och värmer oss. Inte så kallt ute med de blåser och små duggar lite så man blir lite kall ändå.
 
Nu blir de invänta sambon så vi kan förbereda middagen. De blir tacos! Mmm, de va så länge sedan vi åt de. Sen kl 17 ska jag hämta upp min kompis Karro och hennes sambo Henke, sen bär de av mot Heron city och titta på sista filmen av Twilight. Åh vad jag är förväntansfull. Den som väntar på något gott väntar aldrig för länge. eller? ;)
 
 
 
Har pratat lite med sambon om vilken elleverantör vi ska ha i huset sen. Just nu har vi telge energi, och dom verkar ganska dyra om man jämför med olika andra leverantörer på www.elskling.se. Ialf när man bor i villa. Någon som har några bra tips?
 
Adressändrat har vi hunnit göra i helgen också, skönt och ha det klart. Nu återstår bara flyttning av telefonen och bredbandet. Men kommer byta det också efter flytten då vi ska dra in fibernät till huset. Och då kommer vi ha telia, idag har vi tele2 både på hemtelefonen och på vårat mobila internet..
 
 
En gammal bild från när gubbarna är på tomten och arbetar, innan grunden blev monterad. =)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu