Shopping

Idag har vi vart i kungens kurva. Hann med ett besök på Ikea och Mio. Hittade lite av det som vi var i behov av. Dock inte lamporna till barnens rum. Letar och letar men inget faller mej i smaken. Kräsen? Ja lite kanske.

Idag har William 2 expedit hyllor svartbruna. En med 8 fack och 1 med 4 fack. Ska byta ut dom mot en stor med 4x4 i vitt. Köpte 8 nya korgar till han i svart. Idag har han vävda korgar men dom är inte lika bra när man ska ha barnleksaker i dom. Men fina är dom.

På mio handlade vi lampor till kök och vardagsrummet. Var helt inne på att köpa dom maskrosramporna från ikea och ha två i vardagsrummet. Men nu hittade jag några andra jag fastnade för. Kunde inte slita mej så de blev 3 lika dana i silvergrå färg. Passar perfekt i köket då kaklet kommer vara grå. Och tapeten vardagsrummet går i grå och silver. :) köpte även 2 tavlor som ska sättas upp på våran lilla toa. Bilder kommer snart.

Nu sitter jag på jobbet, fick hoppa in extra. Första passet på några dagar. Känns lite skönt att komma hit och få rensa huvudet lite från alla måsten hemma. ;)

Här kommer bild på lampan jag köpte ( eller lamporna blev det) men det här kökslampan. Hiss el diss?


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu