Detta avlopp. Irritations inlägg

Gör mej f*n galen. Sambon har filmat rören. Man kan inte se något då det ligger fullt med papper, vatten och ja annat äckligt. Dvs det börjar bli stopp igen.
Vi står här och vet ingenting. Ingenting!

Som grädden på moset. Kommunen ringde oss och berättade att våran KA ej skickat in alla papper som dom behöver. Så egentligen skulle vi inte ha fått flyttat in. Varför händer detta mej? Varför tillsätter man sej jobb som man inte är kapabel till att utföra? Ringer man så skiter han i att svara! Jag är så sur och arg. Fasiken asså, att man inte bara kan få njuta. Vi har f*n lagt sjukt mycket pengar på det här och så händer de här.! Gah!

Vad ska vi göra? Blir knäpp!


Kommentarer
Postat av: johanna

Jag kan bara beklaga! Förmodligen samma KA som vi hade när vi byggde för 5 år sedan, åtminstone så skötte vårKA det lika jävligt! Vi fick inte heller tag i honom och kommunen jagade papper han ej skickat in, det roligaste var att vår KA aldrig ens satte sin fot vid bygget. Tror han hette Jens men jag kan kolla upp det. Vad säger xploatören, dem har väl gjort rördragningen? Ha det bäst och lycka till! Mvh Johanna

2013-02-03 @ 23:00:43

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu